ARRANGEMENT

Kommende arrangementer

Fornebu Golf vil gjennom året gjennomføre mange forskjellige arrangement som våre kunder kan delta på. Vi vil også ha flere arrangement sammen med samarbeidspartnere og firma rundt demodager, lanseringer, foredrag, oppvisninger o.l. I tillegg vil Norges Golfforbund, golfklubber, profesjonelle og andre som elsker golf være til stede med forskjellige arrangement.

Følg Fornebu Golf på Instagram og Facebook eller besøk vår hjemmeside for oppdatert informasjon.

GIRLS NIGHT GOLF:
Girls Night er kommet til Fornebu Golf for alle jenter som vil spille eller prøve golf. Det er ingen krav om erfaring, alder eller nivå. Alle jentene møtes på Fornebu Golf for en sosial og morsom runde golf. Hovedfokus på en uformell stemning med mye latter. Les mer om dette under et av Girls Night arrangementene.

DAMER SOM ELSKER GOLF:

Trening og golfturnering for alle damer som elsker golf uansett handicap. Dette er sosiale treninger og turneringer med fokus på å holde svingen best mulig ved like i vintermånedene. Les mer om dette under et av Damer som elsker golf arrangementene / turneringer.

MOMENTUM / PARAGOLF:
Vi er stolte av vårt nye samarbeid med Momentum. Fornebugolf skal være en aktivitetstilbyder for alle, og vi har nå en paragolfgruppe gjennom Momentum hos oss. Momentum er foreningen for amputerte, dysmelister og ortosebrukere. Vil du vite mer eller kjenner noen som vil prøve golf? Se mer informasjon under et Momentum arrangement.

GOLFTRENING ALLE NIVÅ:
Ønsker du en bedre sving og mer morsom golf til neste år? Bli med på trening sammen med vår instruktør Fridtjof Linge.
Kurset passer bra for alle nivå og du kan lese mer under arrangement på vår nettside.

JUNIORTRENINGER:

Vår instruktør Fridtjof Linge har juniortreninger hver onsdag fra kl. 16:00-17:00.
Passer for alle juniorer uansett nivå i alderen 8-15 år. Les mer på vår nettside under golfpro eller arrangement.

Ta kontakt med oss dersom du ønsker et arrangement på Fornebu Golf.
Vi er alltid positive til nye ting!
Kontakt oss på telefon 67 11 66 00 eller epost: thomas@fornebugolf.no