Nyheter

«The 19th Hole Championship» med Robin Bøe

Av: Admin  |  Publisert: 5. mars 2024  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Bli med Robin Bøe på et uformelt og hyggelig kveld fredag 15. mars. Det blir golfturnering for de som ønsker det, men mange andre sosiale aktiviteter for de som ikke spiller golf. Det vil blir servert thai-buffet, og Fornebugolf har egen skjenkebevilling. Påmelding under ARRANGEMENT.

17 hull er lagt bak deg. Du er sliten, lei og psykisk utmattet. Til tross spiller du deg fint gjennom det siste hullet, da du vet at det beste med hele golfsporten venter i enden av de grønne slettene: The 19th Hole!

Stedet hvor vi igjen blir venner og ser tilbake på en forferdelig runde golf, evt god runde for noen av dere. Det er her vi senker skuldrene og blir mennesker igjen.

 
Kjære øl-tørste golfvenner. Det er duket for tidenes aller første, (forhåpentligvis ikke siste) runde av «The 19th Hole Championship». Arrangert av golflegenden selv, mannen med de høyeste scores, frekkeste slices og desidert lengste drives, målt i høydemeter. Meg selv, Robin Bøe.
 
Det er en sann glede å kunne invitere både jækla flinke spillere, men også dere som er akkurat like ræva som meg, og kanskje verre (dere vet selv hvem dere er).
 
Dette er en kveld hvor vi skal samles over en felles interesse for øl, sosialisering og noe golf.
Ja, det blir en golfturnering med blodig alvor og premier, men heldigvis stiller Fornebu Golf med en rekke andre aktiviteter som, dart, shuffleboard, cornhole, biljard and so on… Dette betyr at alle er velkomne til å ta del i denne nydelige kvelden!

 
Videre til litt praktisk info;
 
GOLFTURNERING:
  • Vi kjører 2 x 9 hull (Scramble med 4 pers pr trackman)
  • Gruppe 1 spiller fra 18.00-20.30
  • Gruppe 2 spiller fra 21.00-23.30
    Premiering etter at siste gruppe er ferdig med sitt spill.
  • Når gruppen din ikke spiller blir det SELVFØLGELIG øl, mat og andre aktiviteter.
  • Det er selvfølgelig også rom for å heie, bue og ydmyke de andre som spiller
  • Alle må møte opp til senest 17.30. Da deler vi inn i team og simulatorer.
 
Fordelen med scramble er at du kan være ganske rævva og fortsatt få en god plassering ved hjelp av en flink makker. Det er dog en fordel å ha truffet en golfball eller to før.
 
I påmeldingen kan dere komme med ønske til scramble-partnere. Men jeg kommer til å følge nøye med da jeg nekter å gi fra meg seieren mot to sleipe lavt-handikap på samme team. Golfutstyr er dyrt, så jeg er her for å ta premien med hjem.
 
Det blir også disket opp med en nydelig thai-buffé mot betaling, for dere som også setter pris på litt attåt til ølen.
 
Det er fredag, så skulle man ønske å klemme til kan man alltids la golfbagen stå på Fornebu og hente den senere. Mulig vi også finner et felles utested vi kan fortsette kosen.
 
Gleder meg til en nydelig kveld med dere!
Vel møtt.
 
PRISER:
 
•Golf: kr. 300,- NOK pr pers
•Thai buffét: kr. 200,- NOK pr pers
 
PAKKEPRIS: kr. 550,- NOK pr pers
Inkl. Golf, buffét + 1 drikkebong (øl/glass vin)